VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By MODYN
Zdravím vás, včera jsem si stáhnul moji srdeční záležitost a to tetiště Dvůr králové n/L. Je to opravdu dokonalost sama, ale jediné co mi chybí k úplné spokojenosti jsou letadla na stojánce. Vím, že to udělat jde, ale návod, který mě k tomu dovede jsem bohužel nenašel... Vše mi příjde takové nejasné že pořádně ani nevím, jestli je to ten návod, který hledám.
Nasměroval by mě někdo na nějaký návod, kde je vše vysvětlené? Nepotřebuji, aby letadla létala. Stačí, když mi budou stát na stojánce...

Všem díky za pomoc Honza
No, na stojánce mohou být AI, pokud budou mít v plánku, že nikdy nikam nepoletí (zkus oprásknout z LKPR scenérky, tam je takhle udělaná DC3 na \"staré Ruzyni\"), ale potom ti zmizí, pokud se připojíš k vatsimu/ivau, jelikož tím vypneš defaultní AI provoz. Lepší je udělat si letadla jako součást scenérky, ale je s tím hrozně moc práce (musíš je vymodelovat - nebo někde sehnat zdrojový soubor, otexturovat a umístit).

PB
By MODYN
Já zatím létám jen offline takže Vatsim ani ivao u mě nehrozí. Na FSX mám nalétáno už mnoho hodin, ale jelikož nemám ještě pořádné PC, tak létám jen tak rekreačně. S přidáním nových letadel a scenérií nemám problém co se týče AI provozu to je pro mě velká neznámá...
Copak neexistuje nějaký jednoduchý editor, v kterém umístím přidané zlíny, blaníky atd. na letištní plochu? Možná si to představuji moc jednoduše... Do takovýchto věcí ve Flight simulatoru se teprve dostávám, proto mi zatím dělají problém i některé pojmy, kterým vy normálně rozumíte:)