VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Tommy
Ahoj,
narazil jsem na jeden problém, nainstaloval jsem si několik aerosofťáckých scenerek (EDDF a jiné) a mám tam ty jejich static aicrafts....no ty tam ale na VATSIMu mít nechci, protože by mě to pletlo...tak jsem je chtěl odstranit.....no a nejde to ani po reinstalu....tak bych Vás chtěl poprosit o radu :) Dík
By Pavel
U nějakých AS scenérek je konfigurační utilitka, kde to jde vypnout. U některých se to dá vybrat při instalaci. Ale oni to ATC většinou znaj a ty zablokované standy moc nepoužívaj.
By torpy68
Tak ja mám AS scenerok hodne,a tento problém som nemal ani u jednej.
Takže nejak sa to musí dať vypnúť,ale teraz si zaboha neviem spomenúť jak.
By radbrad4
Myslím že při instalaci scenérky je kolonka \"Install static traffic?\", tak tam to odškrtnout. U Frankfurtu to tak je na 100%.
By Tommy
Njn, já to reinstaloval už 2× a nic...přemejšlím jestli to dobře odebírám...nevím...jestli to dělám správně: Smažu z kořenový složky FS9/Aerosoft/EDDF2005 a ještě dva nějaký soboury... Je to tak?
By Tommy
[quote="Tommy"]Ano[/quote]

Tak jo...je snad nevhodný podle jistýho vlákna, který palce rozebíralo tady na fóru odpovídat krátkejma odpověďma?! Nevím jak jsem měl dotyčného člověka informovat o tom, že tu utilitku mám....v ten okamžik jsem potřeboval aby mi poradil...on ani já jsme nebyli v tu chvíli věštci....tak jsem mu to napsal takhle...Je to fórum- to je jakýsi veřejný chat s pomalejšíma odpověďma.... tak mi teda vrtá hlavou, komu tahle odpověď může vadit....ten člověk nemůže bejt normální....