VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By ASG29
Já to už psal někde tady... Jestli jsi \"přívržencem\" animací a hejblátek, je CS dobrá volba. Ale ani ve v2.2 neodstranili některé bugy. Letové vlastnosti se sice zlepšily, už to není jako lítat s malým akrobatem, nicméně pořád zaostávají za PSS. Nikdy se mi nepodařilo rozchodit radionavigaci. Prostě VOR to VOR nezalítne. Další nepříjemností jsou COMM rádia, fungují \"duálně\" (ne každé zvlášť, ale mají propojené nastavení frekvencí). Dá se zvyknout na ne úplně reálné přepínání EFIS displaye, nejde vypnout. A mně se nelíbí kombinace \"ručně\" malovaných a fototextur v VC. Na další věci si už nevzpomínám, od nainstalování update 2.2 hned po vydání a odinstalace celého addonu někdy v září 2009 jsem to už neviděl a nelítal ;)
Jo, po nainstalování mi nešly WXRDR u PSS addonů.

Ač se mnozí budou smát či kritizovat, já budu vždy tvrdit, že nejlepší 757 je PSS poslední verze (1.3 ?). Se soundpackem od TSS vůbec.
By amalka
Já to v rychlosti testnul. Z čeho jsem naprosto unešen je 40FPS tam kde mám s Wilco 737 18 FPS. Nicméně jak už psal VK, ono to létá v podstatě srovnatelně s L-39 od Lotusu. (Fakt, nekecám)
By MilanP
Díky z info. Za těch 10 eur jsem to zkusil. Unešenej jsem z VC, ten je fakt skvěle zpracovaný bez podstatné ztráty FPS, vizuální model taky naprosto parádní. Letové vlastnosti jsem poladil přes FSUIPC, takže se to chová dostatečně přijatelně. Na chybky a nedostatky, na které jsem zatím přišel je úplná absence key mappingu, absence Vspeed callouts, absence nastavení speed bugů na budíku ve VC, absence simulace závad. Ale poměr cena/výkon více než dobrá !
By Alfista164
Na podzim jsem si koupil CS 757 - CD verzi.. Takové problémy s tím tedy nemám. Ano, má pár chyb, ale ne tolik a ne takové, jaké popisuje např. Václav Kořínek. Co se u mne letového modelu týče, tak u mne to opravdu jako s L-39 nebo jiným malým letadlem (odzkoušeno) není. Co se třeba občasného (u mne) \"přeskakování\" textur týče, tak to jsem měl tedy větší potíže u PMDG 737 - s SP - než tady u 757 bez SP. Je tam ještě pár much, které by bylo potřeba doladit, ale nadruhou stranu, který addon je dnes 100% a bez chyb že? ;)