VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Petr Neudorfský
Ahoj,
nevíte někdo jak se do FSX instalují letadla jde mě o T154 , do FS9 to jde nainstalovat samo ale FSX nemá složku Aircraft nevim jakou cestu mam zadat do instalace, na www.flightsim.cz/forum tam píšou že T154 jde i do FSX a že to jde dobře ale nemůžu přjít na to jak to tam dostat , ty články jsou starší a nemam na flightsimu registraci abych se zeptal , neví někdo tady na foru??

http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act= ... an=&menu=4
poraďte díky Petr..
By Pavel
Ve FS9 bylo Aircraft, v FSX je Simmobjects->Airplanes.
By Tommy
jj pak asi ještě budeš muset do gauges.
By mipeba
Ladím přechod z FS9 na FSX a \"schází\" mi:
- F1 View - existuje něco podobného pro FSX?
By mipeba
Win7 64bit, FSx:
1. okolní letadla vidím jen modely se světly bez textur a stejně tak třeba i halu letiště LKPR (celé šedé bez barev)
2. pokud běží v okně cca 18-22 FPS po přepnutí na celou obrazovku kolem 50-60 FPS, přijde mi to nezdravě velký rozdíl
By Alexein
Ahá,no a to je tak složité nějak patchnout pro FSX?Já tomu totiž moc nerozumim,ale pár patchů pro tuhle potřebu už jsem zkoušel,ale pro tučko jsem nic nenašel:/
By Ico
Alex, na Peraku sa uz toto riesilo, mam pocit ze v blizkej minulosti, pozri to forum...
By Alexein
Nějak mi to nedochází-jaké forum prosimě?:) díky.
By Alexein
Jo tak:) díky.
No tam sem to řešil i já a zatím nedořešil.Je to obrovská škoda,protože je to super stroj,děda s ním lítal po celym světě jako kapitán a já jako malej sem v něm párkrát byl:) Ten addon má naprosto autentickej zvuk,jak ho ještě pamatuju:)

Já si snad pořídim FS04 :) ,jenom je mi divný,že by to do FSX nešlo nějak jednoduše napsat,když je vlastně vše hotové...