VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
Ahoj, nainstaloval jsem do FSX pod wistama32bit 737 PIC od wilca, v setupu letadla navolil, že má být po startu dark and cold a přesto se při spuštění letadlo objeví s nahozenýma motorama a teprve po pár sekundách je vypne. Mezitím, protože se letoun načítá bez zaplé parking brake, se stihne pohnout vpřed o dobrých 10metrů, zkouším dát hned brzdu, ale ta ještě nereaguje. Poraďte kde změnit nějaké nastavení, aby se to objevovalo alespoň s parking brake on a nejlíp samozřejmě opravdu rovnou vyplé. Třeba něco dopsat do aircraft.cfg??? Poraďte. Dík
[quote="Martin01C"]Ahoj, nainstaloval jsem do FSX pod wistama32bit 737 PIC od wilca, v setupu letadla navolil, že má být po startu dark and cold a přesto se při spuštění letadlo objeví s nahozenýma motorama a teprve po pár sekundách je vypne. Mezitím, protože se letoun načítá bez zaplé parking brake, se stihne pohnout vpřed o dobrých 10metrů, zkouším dát hned brzdu, ale ta ještě nereaguje. Poraďte kde změnit nějaké nastavení, aby se to objevovalo alespoň s parking brake on a nejlíp samozřejmě opravdu rovnou vyplé. Třeba něco dopsat do aircraft.cfg??? Poraďte. Dík[/quote]

FSX nemám, ale není to dobré vyřešit způsobem z FS2004, že si prostě DARK AND COLD uložíš a budeš načítat toto?
1) dík
2) je to zdlouhavé při časté změně místa odletu a destinace a dost možná by mi to ani nefungovalo, protože mám známý problém s padání PIC737 při vyčítání z paměti a prostě mi to příjde systémovější udělat to v configu
[quote="Martin01C"]1) dík
2) je to zdlouhavé při časté změně místa odletu a destinace a dost možná by mi to ani nefungovalo, protože mám známý problém s padání PIC737 při vyčítání z paměti a prostě mi to příjde systémovější udělat to v configu[/quote]

Stále píšu o FS2004, ale snad nebude tolik rozdílů...

Mám uložen stav na gate22 LKPR, gate118 EDDM a tahám tyto uložené pozice. Pokud chci letět LZIB-LKPR, tak si vyberu třeba tu pozici na LKPR, přes standardní FLIGHT PLANNER v FS zadám (změním) místo odletu, zbytek už jen odklepu a FS se ptá, jestli se chci přesunout na zvolené letiště, dám YES a jsem na pozici z FLIGHT PLANNERu ve stejném stavu jako v LKPR.

Napadá mě akorát jeden problém a to palivo - nevím jak se tankuje u PIC737.
[quote="Martin01C"]Ahoj, nainstaloval jsem do FSX pod wistama32bit 737 PIC od wilca, v setupu letadla navolil, že má být po startu dark and cold a přesto se při spuštění letadlo objeví s nahozenýma motorama a teprve po pár sekundách je vypne. Mezitím, protože se letoun načítá bez zaplé parking brake, se stihne pohnout vpřed o dobrých 10metrů, zkouším dát hned brzdu, ale ta ještě nereaguje. Poraďte kde změnit nějaké nastavení, aby se to objevovalo alespoň s parking brake on a nejlíp samozřejmě opravdu rovnou vyplé. Třeba něco dopsat do aircraft.cfg??? Poraďte. Dík[/quote]

Ahoj,musíš do Start/všechny programy/wilco publishing/737 PIC/a letadlo se kterym litas-Setup Utility/a tam das zalozku Startup a zaškrtneěš Dark and Cold...to by mělo byt vše