VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By mirda
Ahoj, moc prosím o pomoc, jsem už zoufalej. Zničehonic mi při načítání: 757 CAPTAIN, WILCO E-JETS, 767LEVEL-D a WILCO737 spadne FS2004 a zobrazí to hlášku: ´Chybující aplikace fs9.exe, verze 9.1.0.40901, chybující modul gdiplus.dll, verze 5.2.6001.22319, adresa chyby 0x000183bd.´
Ale F1 ATR, B747 Ready For Pushback a WILCO A320 normálně fungují. Tak jsem přeinstaloval XP a FS2004 a dělá to pořád. Přitom na těch mašinách létám už půl roku a vše makalo, nic nového jsem neinstaloval, ovladače na grafiku mám nejnovější a všechen software mám legální. Tak fakt si nevím rady.Někde na flightsimu se to myslím řešilo,ale nevyřešilo. Děkuju předem za odpovědi.

Moje sestava:
Gigabyte EP35-DS4 P35 s775, DDR2, SATA2, GLAN, 2xPCIE, 1394, ATX
Intel Core 2 Duo E8400 3,00GHz (6MB/1333) BOX LGA775
CHLADIČ CPU INTEL Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO (soc.775)
Gigabyte nVidia 9800GT 512MB chlazení Zalman 256bit DDR3, 2xDVI, HDTV, PCIE2.0
2x DIMM DDR2 1024MB 800MHZ Kingmax
SAMSUNG F1 500GB SATAII/300 16MB 7200
CA SHARKOON Rebel 9 SPECIAL Edition, 120MM SE LED, 250MM LED FAN,
Fortron ZDROJ FSP450-PNF 12FAN 450W ATX
DVD RW Samsung Black S223F/BEBE 20xDrive DL?8.5GB bulk SATA
By amalka
Jooooo, přesně to mě dělalo když sem smazal tuším VIMACORE2004.DLL z modules. Nasral to tam právě nějaký LEVELD nebo PMDG produkt a už se toho nejde zbavit. Jakmile sem dal load flight (i s default letadlem) tak to vyhodilo přesně tuhle hlášku.
By amalka
Zbavíš, jenže pak to musíš instalovat postupně a nikoliv všechno najednou. Jedna z těch PMDG nebo LEVELD věcí to dělá.
By mirda
Jenže první co jsem instaloval byla 757 CAPTAIN a ta hned taky hodila tuhle hlášku. Ještě na co jsem přišel, že to všechno funguje když načítám FS2004 v okně (ne Fullscreen), a jakmile dám Fullscreen a načtu jedno s těch letadel tak to spadne s tou samou hláškou.
By amalka
[quote="mirda"]Jenže první co jsem instaloval byla 757 CAPTAIN a ta hned taky hodila tuhle hlášku. Ještě na co jsem přišel, že to všechno funguje když načítám FS2004 v okně (ne Fullscreen), a jakmile dám Fullscreen a načtu jedno s těch letadel tak to spadne s tou samou hláškou.[/quote]

Jo, přesně tak se to chovalo mě. Vrátil jsem stav windows z bodu obnovení kdy to ještě fungovalo a pak porovnal výsledky, jediný byl právě ten smazaný vimacore něco.dll v modules. Po jeho smazání se to takhle chovalo, po jeho vrácení zpět to zase fungovalo. Nevylučuju že byl pak problém ještě někde jinde, nechtělo se mi to celý reinstalovat znova.
By mirda
Díky za odkaz, ale nepomohlo to. Už šílím asi udělám zase přeinstal. A nedělá to třeba NET Framework, nebo Visual C++2005 ?