VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Afrous
Ahoj, po pár letech se snažim znova rozchodit FSku. Mám windows 7, a FS 2004, ale když instaluju scenerku pro LKPR tak nemůžu v scenery library pridat novou scenerku. Dám tam Add area, ale tam když jdu do té složky kam jsem zkopíroval BASE tak mi to nenajde nic co bych mohl \"nahrat\" do Fsky... Poradíte někdo?
Díky, ondra
By lzap
Je to známá chyba Windows 7. Musí se při přidávání kliknout \"do prázdnýho místa\".
By Albert
Ahoj zkušení,
mam prozbyčku. Už týden povečerech hledám vlákno ke scenérce LKPR_X_ RC2.
Stahnul jsem si tuto sc z vatsimu a koukám jak blázen nemám Twy L až na dráhu 24 a vůbec nemám Twy D z rwy24. prosím poraďte nebo odkažte na vlákno. Ještě jsem chtěl, jestli jde nastavit FSX, po startu jsou vždy nastartovány motory. Dá se to někde vypnout?
Jedna věcička o kompatibilitě. Měl jsem problém s aktualizací počasí podle vatsinu. Vše mi nádherně vyřešila Aktive sky X pro FSX. Maká to super a nádherná obloha. Můžu jen a jen doporučit.
By mipeba
[quote="Albert"]Prosím o reakci. Díky :)))[/quote]
pokud máš na mysli "problém" s nastarovanými motory, tak zkus číst i jiná vlákna
By Filipos
[quote="Albert"]prosím poraďte nebo odkažte [/quote]

Scenerku stáhni tady: http://www.lkpr-scenery.wz.cz/index.php?clanek=download

[quote="Albert"]Dá se to někde vypnout?[/quote]

Ne přímo. Jedna metoda je, že si nahraješ let s defaultní cessnou, celou ji povypínáš a uložíš toto jako defaultní let. Druhá možnost je, že addon letadla přímo podporuje načetní v cold & dark i bez def. cessny. Toto bylo pospáno již mnohokrát; na youtube jsou videa, takže pokud něco nepůjde, konzultuj to s nimi :)
By Albert
Díky moc Filipos, LKPR meká a je přesně dle map. Super :)
Na to nastavení ještě juknu, ale hlavní byla ta scenérka.
Zarazilo mě, že má stejný název jako na vatsimu a i se stejně tváří, jenže po instalaci je teprve poznat rozdíl.