VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By martinz
Ahoj tak sem se pokusil poprvé udělat repaint chvilkama to bylo složité ale nakonec sem ho dodělal tak snad se vám bude líbit.

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
By martinz
No tet se pudu pokusit o tu novou liveri tak mi držte palce :)
By martinz
Tak tady dávám fotku jak to vypadá s tou novou liveri zatím mám hotové jen motory.Je to kreslené od oka ale podle mně to nevypadá hrozně.
Obrázek
By martinz
Další postup na repaintu,tet to jde špatně protože furt nemůžu trefit ten správný tvar té vlnky ale aspon se jí to trochu podobá.
Obrázek Obrázek
By martinz
No právě že je ta vlnka taková malá a tak se zdá že tam je jen rovná čára jinak kritika vítána :)
By martinz
Tak prvni repaint je definitivně hotov doufám že se vám líbí :)
Obrázek Obrázek
By Medcin
Není několik repaintů u letadla, které existuje jen v jediném exempláři poněkud schizofrenní?
By amalka
[quote="Medcin"]Není několik repaintů u letadla, které existuje jen v jediném exempláři poněkud schizofrenní?[/quote]

To řekni těm ukrajincům. :P Taky mám pocit že místo umytí to rovnou přestříkávají... :P
By martinz
No jo já chtěl udělat repaint jen s těma modrýma pruhama ale když sem viděl že ji zas přestříkali na jinou liveri tak chcu skusit i tu. Asi sou fakt líní ji umýt a tak ji raději přetříkají.
By George_L
Právě ta fotka u mého příspěvku je poslední stav ;). To víte, musí si originál udržovat v nejlepším pořádku.
By martinz
No snad už ji přestříkávat nebudou a místo toho dodělají tu druhou. Jinak s repaintem sem nijak nepokročil snad zítra :)
By martinz
Tak maličký pokrok moc nebyl čas nebo sem si nespoměl nebo se mi nechtělo barvy jsou možná moc tmavé ale ty pak třeba upravím spíš mi jde o tvar jestli to mám správně děkuji za kritiku.
Obrázek Obrázek
By martinz
Ahoj, znovu jsem se pustil do tohohle repaintu. Začal jsem uplně od začátku a myslím že to bylo jen dobře protože repaint tet vypadá věrohodněji než předtím. Není ještě hotov hodně toho tam chybí ale ty důležité věci už jsou hotové. Jestli budete chtít tak můžu udělat víc fotek. Tohle je ten výtvor za jeden den. :) Obrázek
By Pavel
Ta modrá je moc modrá a ta žlutá je málo žlutá :P Najdi si na netu nějakou fotku originálu, tu si hoď do toho programu ve kterym to děláš (doufám že se nebavíme o Malování), kapátkem si z tý fotky vem správnou barvu a pak s ní vybarvi repaint.
By martinz
Jo barvy budu řešit až to bude v hotovém stavu, to je maličkost to obarvit. (něco proti malování? :) )
By Pavel
No, nic proti malování, ale zrovna na repainty je to snad ten nejhorší software co existuje, cokoliv bez podpory vrstev je podle mě nanic, protože nikdo z nás není tak dokonalý aby to napoprvé poskládal tak jak chce, a každý když spustí FSku se svým novým repaintem tak si říká \"sakra tohle logo mělo přijít o 20 pixelů dolu\" (nebo ve tvém případě \"stejně ta vlnovka není ono\"). A v jakémkoliv programu s vrstvami (freewarovej gimp nebo pro fajnšmerky photoshop) to mam na 2 kliknutí opravený (ať už posunutý logo, nebo jinak vytvarovanou vlnku), v malování to je na celej večer. Ale proti gustu...