VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By RIP
Ahoj, mám problém s menubarem v FS9. Najdu si soubor FS9.cfg přepíšu možnost HideMenuFullscreen=1 z 1 na 0 takže by mi to mělo ve fullscreenu zobrazovat i menu bar, uložím a u spouštět. Jakmile spustím, hned se nahraju s tou cesnou někam a menubar nikde. Když se podívám do configu tak je opět změněn na defaultní hodnoty. Co s tím? díky
By Filip
Víš, že si menu můžeš i ve fullscreenu zobrazit, tuším, stiskem klávesy ALT?
By Filipos
Ale natrvalo ne, a o to to myslím jde, ne? :)
By Filip
[quote="Filipos"]Ale natrvalo ne, a o to to myslím jde, ne? :)[/quote]
Jasně, ja jen jestli to ví, aby se nesnažil o něco, co už je vymyšleno. :)
By RIP
no tak s altem to vím... trochu sem googlil žejj... nenapíšu sem jen tak... Jenže mě jde o to že mi to prostě nejde zobrazit na furt jako v FSX... a štve mě že když to přepíšu v FS9.cfg tak se to zase hodí na normál...
By Filipos
Zkoušel jsem to taky a nešlo, takže ta možnost tu snad ani není (?).

Jinak, pane RIPe, doplň si prosím jméno v profilu, pokud nechceš skončit jako jiní nešťastnící kteří byli pro toto nedodržování pravidel fóra zablokováni. Děkujeme :)