VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By SinceX
Mám problém, který mě dělí od 100% užívání FSX naplno. Tento problém je Scenerie letiště LKPR.
Stáhl jsem si Scenerie s názvem LKPR_X_RC2, ale buďto jí neumím nainstalovat, nebo mi nefunguje.
Nenašel by se někdo, kdo by mi pomohl s instalací této scenerie?

Chyby jsou například v pojíždění na RWY 31. Tower mě vidí na trávě, ale já například jedu na asfaltu.
Na každém pojíždění - myslím cestě - jsou značky pojížděcí tratě. G, H, Z, L ,.. Já je tam nemám.
Jednoduše, poraďte mi prosím..:)
By amalka
2 Instalace
2.1 Základní

Popis:
Základní instalace obsahuje pojezdový systém, systém radionavigačních zařízení, všechny 3D modely budov na letišti a potřebné textury. Tato část je jediným nutným krokem pro celou instalaci, všechny další kroky jsou volitelné, dle preferencí uživatele. Pokud nemáte rádi složité instalace a nechcete se zatěžovat nestandardní instalací či se zapojit do vývoje experimentálních častí LKPR, přeskočte po instalaci rovnou na odstavec 3, i tak budete mít stále graficky plnohodnotnou scenerii LKPR a přijdete jen o několik velmi speciálních vylepšení.

Instalace:
Zkopírujte obsah adresáře BASE do místa, kam ukládáte své scenerie (např.: \"Flight Simulator X\\Addon Scenery\\LKPR2004\"). Podle verze vašeho simulátoru přidejte do téhož místa příslušný adresář s AFD daty (pokud máte FSX: adrešář AFD_FSX, pokud máte FS2004: adresář AFD_FS2004). POZOR! Vžádném případě nepoužívejte oba tyto soubory současně, vždy jen ten, který přísluší vaší verzi simulátoru. Spusťte FS, zvolte Settings, Scenery Library, Add, a vyberte adresář kam jste nahráli adresář BASE.
By PBily
Ahoj, mám problém u scenerky LKPR. Vše fungovalo dobře, než jsem se v tom začal vrtat. Dnes se mi ne a ne zobrazit na budovach textura. Bud je jen cerna nebo nese znak FSX. Budu vděčný za každou radu.

Petr
By marenadl3
Mám jeden velký problém.
Taky to jelo do té doby, než se mi po.. HDD, takže znovu celé nově instalovat. Bohužel nevím, jak jsem to měl minule, ale při nainstalování scenerky LKPR do FSX se mi zobrazuje pouze prst \"A\", přitom FS mám načtené u stojánky 22 (prst \"C\").
Nevíte, čím to může být? Nemůže to být náhodou .NET Frameworkem - teď s ním mám taky problémy...
By ASG29
Než Jindra vyřeší optimalizaci jeho scenérky, vrátil jsem se zpět k LKPR X RC2. A mám prosbu: protože neumím převést .xml (to jsem vytvořil z .bgl) zpět do .bgl, neudělal by někdo jedno \"stání\" pro Kryštofa? Tam, co je v Google Earth to policejní ECéčko...