VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Forum zaměřené na vše o letadlech, sceneriích, addonech a ostatním z Microsoft Flight Simulatoru.
By Filip Blahout
Zdravím,

mám dotaz ohledně addonů, vychytávek pro FS9. Mám addony Global, UTE, GEP, REX. Poradíte něco, co bych určitě měl mít a nemám, nebo prostě něco, co si myslíte j dobrý, a přináší to víc reality/zábavy do FS. Díky
By ASG29
Pořádný addon letadla. V moderních se moc nevyznám, v \"klasice\" to jsou A2A, moderní vojenské Virtual Reality Simulation... Pak ještě vrtulník - Dodosim.
EDIT: sorry, nějak jsem si neuvědomil, že je řeč o FS9...
By Filip Blahout
Nevyjádřil jsem se úplně. Lítám online s Wilcem 737. Myslel jsem FS jako takové, jestli má někdo FS9 dobře vyladěný addonama, aby to vypadalo dobře, přidávalo realitu atd. Třeba teď jsem narazil na jeden prográmek, který třese kamerou při přistání a pojíždění. Nebo někdo řekne lpeší je o hodně ActiveSky než REX. Nebo teď jsem našel program na přidání pozemního personálu na letišti.
By Deivoos
Mohl by jsi sem ty prográmky vypsat ?? Myslim že ten na třesení kamerou by mohl bylcelkem zajímavej :)) A ten pozemní personál by taky nemusel být k zahození, i když teď sem začal používat AES :)
By Pavel
Hele, a nechceš rovnou lítat FSX? V dnešní době jí rozjedeš na ledasjakém PC, a některé tyhle věci (třesení hlavou) má nativně, nemusíš řešit nějaké vylepšené. Do Xka stačí REX, kvalitní letadlo (NGX) a scenérky a víc k naprosté spokojenosti nepotřebuješ...

PB
By Filip Blahout
Mně zase, když jsem lítal na FSX s Wilcem 737 nefungoval FSInn :D. Lépe řečeno nešly přístroje letadla. Pročítal jsem fóra a zjistil jsem, že to dělá více lidem a východisko je SB...
By Lapak
[quote="Filip Blahout"]Mně zase, když jsem lítal na FSX s Wilcem 737 nefungoval FSInn :D. Lépe řečeno nešly přístroje letadla. Pročítal jsem fóra a zjistil jsem, že to dělá více lidem a východisko je SB...[/quote]

Východisko je přesun FSCopilota v dll.xml pod to wilco. Více zde: http://www.vacc-cz.org/forum/viewtopic.php?id=4542