[quote="Jan Barienčík"]
To by mě zajímalo, kolik lidí chodí pouze sem a kolik i na xpl.cz

Tento příspěvek byl totiž i na fóru xpl.cz.
[/quote]
Ano, dal jsem to i na XPL.cz, protože předpokládám, že ne všichni, co lítaj X-Plane lítají zároveň i na Vatsimu. Nevidím v tom problém.
[quote="Jan Barienčík"]
Stáhl jsem si LKPR 2.0 a zjistil, že objekty jsou stále ve vzduchu. Rozhodl jsem se zrealizovat svůj nápad na opravu scenérky. Vytvořil jsem skript, který každý objekt posune na střed souřadnicové soustavy a následně přesune kotvící bod objektu ve scenérce o vektor posunu. Tím by měly všechny objekty sednout na zem, protože kotvící bod nebude daleko od objektu. No, bylo to ještě trochu komplikovanější

[/quote]
Přirozeně se objekty nezobrazují správně při zapnutém "Runway follow terrain contours". S další aktualizací to připíšu do Readme.
[quote="Jan Barienčík"]
Funguje to, ale některé obří objekty jsou stále ve vzduchu. Šlo by to opravit dalším skriptem, který by velké složené objekty rozhodil na více menších. Do toho se ale zatím pouštět neplánuji

[/quote]
Mě se scenerka zobrazuje správně, tak to nemohu posoudit a ani ocenit. Myslím, že to nebude obecný problém a ani řešení skriptem mě nepřijde úplně šťastné. Proto bych to zatím nechal jako zvlášť patch, pro stažení pro ty, co budou chtít.
[quote="Jan Barienčík"]
Spojení jsem chtěl přenechat nějakému správci LKPR balíku, abych nezakládal novou větev vývoje.
[/quote]
Díky.
[quote="Pavel Brodský"]
... a to celé nahrát na web jako aktuální oficiální verzi LKPR pro vatsim?
[/quote]
Proto jsme to přeci celé dělali, aby se to pak používalo v rámci celé komunity.

iMac (21.5-inch, Mid 2010), X-Plane 10.42, SkyMaxx Pro v3, Microsoft SideWinder Precision 2 Joystick, Bombardier Challenger 300 Captain Edition