VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Určené pro všechny, kteří chtějí sdílet s ostatními své zážitky z virtuálního létání formou screenshotů, ale i videa.
By CSA222
Litomyšl Castle je v UNESCO, takže z toho usuzuji, že KLM propaguje památky v UNESCO.
By Pavel
Obrázek

Poznej typ :) jinak říkám předem, že na to pole jsem s tim nesednul já :D a všimněte si toho profesionálního přivázání popruhem z auta - improvizace, když se ztratí kus transporťáku, bejt musí :P
By Pavel
Jojo, Vosa :) Uletěl 2/3 deklarované třísovky, pak se rozpadlo počasí...

Ama, to je 150 nebo 182? Vypadá to přesně jako 182RG od Carrenada, akorát nevidim stavění vrtule a ten odpovídač.
By Pavel
Jo tak, nejslabší motor co se do 172 dává... to už na to máš přeškolení?
By Ico
Hele kam koukas :) mas tam STOP-ku ;)
By amalka
Co by se asi stalo kdyby si nacucnul nějakej reklamní balónek? Každopádně Maďaři zjevně nejsou žádný béčka.
By Ico
Nooo 29-ka je o necem jinem nez ta prdlavka JAS39 heh...
By amalka
[quote="kopcimek"]No a? :D To jako že jsi tam byl u tý značky?[/quote]

Ano, mám v denníčku dva řádky s LKPR, hádám že i poslední... :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15