- 09 čer 2013, 09:27
[quote="jam"]Já byl na LKLT taky, bylo to fajn,
ale přesto vidím chybu na straně pořadatelů, kdy jim přijedou Kapaninová a Čmal a nedostanou se do vzduchu. Podle neoficiálních informací, které jsem chytnul na letišti ve středu, kdy se tam objevil ředitel závodu, byl problém se Suchojem a řešilo se (ve středu) jestlli budou mít na čem lítat. V televizi pak mluvili o problémech s evropskými přepisy. Jestli je chyba v předpisech, tak to je průšvih manažera akce, protože tohle si má ohlídat, to mi nikdo nevymluví. Jestli je chyba v Suchoji, tak je to spíš smůla. Vloni měli na tréninky Suchoje dva, ale hned první den upadl Kapaninový překryt kabiny a lítalo se jen na jednom. Letos už zřejmě nebyl v provozu ani jeden. Moc jsem se těšil, Kapaninová loni lítala parádně.
Je to škoda.
Dal jsem si přenos v TV nahrát a palec nahoru pro TV Nova bych nedal.
Bajzík byl v pohodě, prostě ví, o čem mluví, ale komentátor byl zcela mimo. Snažil se mluvit jako odborník, ale momenty, kdy u výkrutu hodnotí slovy "pěkná vývrtka", to pro mě dost shazují. Kdyby měl komentátor soudnost, přiznal by veřejně, že tomu nerozumí, mohl by celou dobu vystupovat jako laik a dát svými dotazy prostor Bajzíkovi k vysvětlení řady věcí, který diváci nemusí tušit. Navíc jako přidanou hodnotu by se lidi dozvěděli víc.
OT: Úroveň komentátora mi přišla snad ještě o fous horší, než kometátoři Novy při hokeji. Bojím se toho, co předvedou při Olympiádě u hokejových přenosů.[/quote]
No já tim, že už nějakej pátek na Nova Sport koukám, tak mě ti komentátoři ani nepřekvapují :-) Stejně jsem rád, že se to vůbec v TV objevilo a za to bych jim ten pomyslný palec nahoru stejně dal. Kdo neměl možnost se dívat, tak dnes opakování na Fandovi od 9:45.
777-300ER - Love at first sight