VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Jaký hardware je dobrý pro FSku, jaký joystick, grafika, procesor, prodám, koupím...
By Kuba5
Ahoj, prodám jeden kompletně osazený a otestovaný MJ16 (MJoy16). V balení i kabel pro připojení k PC (používá se kabel, který je u tiskárny - USB B). Dále tu mám 2 nové DPS k MJ16 a jednu, na které je jen konektor a krystal.

Rád bych to prodal spíše lidem, co už se trošku ve stavbě homecockpitů vyznají nebo aspoň v elektrotechnice. MJ16 je zařízení, které se ve Winowsech zobrazuje a chová jako normálně joystick. Lze na něj připojit 8 os (10bit), 64 tlačítek, 16 přepínačů, 4 rotační spínače (točítka na AP), 1 klobouček, jako na joysticku.
Kdyby tu byl někdo, kdo už MJ16 zapojoval a už ho nemá a znovu by chtěl, tak bych byl moc rád, jelikož se špatně vysvětluje zapojení, i kdžy je to pořád jednodušší než např. FSBUS.
Dodám samozřejmě originální manuál na webu.

Jestli to někdo chce na vyzkoušení a hned zapojit, tak kupte hotový MJ16, co tu mám, ale jestli někoho baví osazování DPS, tak můžu prodat jen desku a případně i nějaké součástky co mi tu zbyly.
Na zakázku můžu taky naprogramovat (nahrát program) Atmegu a poslat naprogramovanou.

Cena MJ16 v kompletním stavu - 500,- Kč i s poštovném, platba na účet.
Cena neoszené desky - 80,- Kč + poštovné

Ještě tu mám nějaké součátky přímo pro osazení MJ16 (veškeré kondenzátory a rezistory + 1 USB B konektor). Tam už je cena individuální a prodám to o trošku levněji, než jsem to koupil u gme.cz.
Mám tu i 10 přepínačů, které se hodí třeba pro některé světla v letadle a 4 potenciometry (teď přesně nevím, které, ale dohledám v případě objednávky).

Odesílám rychle, ihned po obdržení peněz.
Důvod proč MJ16 a i všechny součástky co mám doma prodávám je, že se začínám věnovat spíše RC létání a na stavbu homecockpitu není čas ani využití, protože nelétám často.

MJ16 už jsem pár prodal a myslím, že spokojenost. :)