[quote="Kučera"]Prodám pedály CH products připojení bohužel gameport, jelikož používám pákový ovladač Force feedback 2 od Microsoftu s připojením na USB ,nedaří se mi je zprovoznit.
Jsou funkční v perfektním stavu. Cena 400 + poštovné 80 Kč.[/quote]
Hi, tak nakonec do toho nejdu, doslo mi, ze si valstne nepolepsim, protoze jsem na tom se svymi soucasnymi pedaly v podstate stejne - tj. je to stary analog... chtel jsem neco lepsiho
Ale treba se nam podari rozchodit nejak ty Tve... tedy za predpokladu, ze mas funkcni ten game port - pokud ho mas v kompu, je potreba zjistit, jestli neni zakazany v BIOSu, pokud ho mas na nejake karte, tak jestli je na ni povolen apod. Zadne specialni ovladace na to nejsou potreba, default windowsi staci.
Moje soucasne pedaly jsou dar PavlaS, kteremu nefungovaly - byly s urvanym kabelem, vzal jsem si je, kabel pridelal, koupil USB/Game port za 2 stovky, 1 odpor za korunu a jedu... Kabel mam teda jen jeden a rovnou do pocitace, nemam k tomu uz zadny dalsi joystick za tim, proto je tam potreba ten odpor (pro 1 osu staci 1 - nema to brzdy). Zapojeno to mam takto:
Jak velky je ten Tvuj odpor, co tam mas?
...ten problem ale vidim asi vic v aktivaci toho gameportu...
Rada