- 24 zář 2012, 19:14
Grafiku pro FSku bych bral spíš nVidii, ale zas takový vliv grafika na FSku nemá... Procesor bych bral spíš Intel Core i5-3570K, možná bys pak mohl i vyhodit grafiku – ta integrovaná Intel HD 4000 je hodně dobrá (v tom procesoru, co si říkal, je jen HD 2500). Ty s K na konci se dají přetaktovat, což je pro FSku výhoda, akorát je dobré si pohlídat jestli ta základní deska taktování podporuje... Já mám i5-2500K (ten samý procesor jako i5-3570K, ale Sandy Bridge – podle toho, co jsem četl se při OC Sandy Bridge méně zahřívají, navíc v době, kdy jsem to kupoval neměl Apple žádný počítač s Ivy Bridge -> s OS Xem (Hackintosh...) by byly problémy, takže jsem koupil Sandy Bridge za cca stejnou cenu jako Ivy Bridge) a nVidia GTX 560Ti 1GB, OC z výroby.
HAL bych nekupoval, z principu bude vždy dražší, než když si to postavíš sám (nebo, když se na to necítíš, tak ti to myslím v CZC zadarmo postaví z součástek tvého výběru).
Ještě k mojí sestavě: teď jedu jen na 4.2 GHz, až budu mít čas tak si s tím pohraju a zkusím víc, 4.2 Ghz jede bezproblémově beze změn v napětí atd. (negarantuju, každý procesor je jiný). V NGXku mám na Ruzyni tak 20 - 30 fps, ale různé payware scenérky jsou prostě líp optimalizované a jedou líp. Bez omezovače mám v hladině něco přes 40 fps, občas i 50. AS2012 mám. Zatím to vypadá tak, že mi FSInn fps nekazí ve windowed módu... Vesměs mám nastavení v FSX většinou na max, občas (třeba autogen) trochu míň, jenom mraky mám na nejmíň, se vzdáleností jejich počet roste kvadraticky... Možná by to jelo dobře na víc, nezkoumal jsem.
Ještě doporučuji tohle, docela to pomáhá.
HAL bych nekupoval, z principu bude vždy dražší, než když si to postavíš sám (nebo, když se na to necítíš, tak ti to myslím v CZC zadarmo postaví z součástek tvého výběru).
Ještě k mojí sestavě: teď jedu jen na 4.2 GHz, až budu mít čas tak si s tím pohraju a zkusím víc, 4.2 Ghz jede bezproblémově beze změn v napětí atd. (negarantuju, každý procesor je jiný). V NGXku mám na Ruzyni tak 20 - 30 fps, ale různé payware scenérky jsou prostě líp optimalizované a jedou líp. Bez omezovače mám v hladině něco přes 40 fps, občas i 50. AS2012 mám. Zatím to vypadá tak, že mi FSInn fps nekazí ve windowed módu... Vesměs mám nastavení v FSX většinou na max, občas (třeba autogen) trochu míň, jenom mraky mám na nejmíň, se vzdáleností jejich počet roste kvadraticky... Možná by to jelo dobře na víc, nezkoumal jsem.
Ještě doporučuji tohle, docela to pomáhá.