VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Jaký hardware je dobrý pro FSku, jaký joystick, grafika, procesor, prodám, koupím...
[quote="Jindra"]... Saiteší berany.
.......K tomu pedály od jakéhokoliv volantu co se vám doma válí a máte 7 analogových vstupů. O počtu programovatelných butonů mlčim. Je jich hodně.
Mě osobně to (zatím :)) stačí ;)[/quote]

Protože mi v životě žádný PC volant s pedály neprošel rukama (ani nohama), chci se zeptat, jestli to "jakýkoliv pedály" platí doslova. Kam se připojují? Do beranů, nebo přímo do PC? Pokud by na nich byl gameport (moje PC ho nevlastní), tak jsou mi asi k ničemu, ne? Opravdu je snadné sehnat takové pedály, aby měly stejný tvar a USB konektor? Pokud by se vám nebo někomu z vašich známých někde nějaké nevyužité, ale použitelné válely, nabídněte, pls...
Díky.
Já se ovšem pokud možno obejdu bez volantu. Můžete mi prosím někdo potvrdit, že existují samotné pedály (odpojené od volantu), které jdou i bez volantu píchnout přímo do PC nebo Saitek beranů?
By SWR2831
[quote="Luboš Kučera (LK 154)"]Já se ovšem pokud možno obejdu bez volantu. Můžete mi prosím někdo potvrdit, že existují samotné pedály (odpojené od volantu), které jdou i bez volantu píchnout přímo do PC nebo Saitek beranů?[/quote]

jj jde, vse se da samostatne koupit i pripojit k PC napr. toto mam ja...na airbus je to pecka..mrkni sem..

http://www.simw.com/hardware/hotas-wart ... undle.html
Njn, o takových vím, ale ty jsou mimo budget. Potřebuju za pár korun nějaké, co jdou odpojit od volantu (vím, že nejsou plnohodnotné, ale je to jediné řešení).
By SWR2831
[quote="Luboš Kučera (LK 154)"]Njn, o takových vím, ale ty jsou mimo budget. Potřebuju za pár korun nějaké, co jdou odpojit od volantu (vím, že nejsou plnohodnotné, ale je to jediné řešení).[/quote]

no pak bych vedel o jedine veci. moje sousedka (no takova stara pani) jezdi na starym a levnim kole. chces ty pedaly? ja ti je klido slohnu,ale prijed sem. ;)
By Čondra
[quote="SWR2831"]ja ti je klido slohnu,ale prijed sem. ;)[/quote]
:). A rozebíráš i letadla? Ty """"reál pilote"""" :)

OK
[quote="SWR2831"]no pak bych vedel o jedine veci. moje sousedka (no takova stara pani) jezdi na starym a levnim kole. chces ty pedaly? ja ti je klido slohnu,ale prijed sem. ;)[/quote]

1) Piracy is a crime!
2) Ty nabízené pedály si můžeš strčit tak akorát do ...... , zatímco já sháním takové, které jdou strčit do USB. :p

(no offence, just joking)