VACC-CZ Fórum se přesunulo na Discord

Toto fórum již není aktivní, protože jsme naši komunitu přesunuli na modernější a interaktivnější platformu Discord. Fórum ale zůstává dostupné jako cenný archiv plný historie VACC-CZ, užitečných rad a informací. Chcete-li se připojit na náš Discord server, postupujte následovně:

1. Navštivte stránku VATSIM Community Hub na adrese https://community.vatsim.net/.
2. Přihlaste se ke svému VATSIM účtu.
3. Vyberte server "VACC Czechia" a připojte se.

Těšíme se na vás na Discordu!

VACC-CZ Forum Has Moved to Discord

This forum is no longer active as we’ve moved our community to the more interactive and modern platform, Discord. However, the forum remains accessible as a valuable archive of VACC-CZ history, helpful tips, and information. To join us on Discord, follow these steps:

1. Visit the VATSIM Community Hub at https://community.vatsim.net/.
2. Log in with your VATSIM account.
3. Select the "VACC Czechia" server and join.

We look forward to seeing you on Discord!
Jaký hardware je dobrý pro FSku, jaký joystick, grafika, procesor, prodám, koupím...
By ASG29
Pro někoho, kdo by měl doma nějaký \"pravěký\" počítač a chtěl ho ještě naposledy upgradovat před vyhozením do šrotu, nabízím k prodeji:
procesor INTEL C2D E4500 2,20GHZ (socket 775)+chladič za 300,-Kč, grafiku SAPPHIRE ATI X1950Pro Ultimate za 500,-Kč, neznačkový zdroj 400W za 250,-Kč a PCI Wi-Fi za řekněme 100,-Kč (nová).
Komplet vše za 1000,-Kč.
By Tommy
Prosímtě, dal bys mi info o grafárně? Dík :)
By Tommy
Jojo, bohužel jsem zrovna někam odjížděl a neměl jsem čas to hledat, tak jsem se zeptal....nic...moje chyba :D
By George_L
[quote="Jindra"]Tomáši, je to tu zase (v návaznosti na vlákno u ČSAv)... Takovéto dotazy prostě neberu.
Abych nebyl jen rejpa, tak Google vyplivnul (krom jiného) http://www.alza.cz/graficka-karta-ati-s ... d67456.htm[/quote]

Sorry za off-topic, ale trošku ty stránky ALZY nechápu. Uvedou tam cenu před 30.10. a po 30.10. a zároveň tam napíšou, že prodej ukončen a máš se kouknout po něčem jiném. Tohle nemají moc ohlídané.
By ASG29
Teď nemám čas, ale zítra odpoledne odepíšu na nabídky. Tedy Jindrovi ohledně zdroje.
By Jindřich
[quote="George_L"][quote="Jindra"]Tomáši, je to tu zase (v návaznosti na vlákno u ČSAv)... Takovéto dotazy prostě neberu.
Abych nebyl jen rejpa, tak Google vyplivnul (krom jiného) http://www.alza.cz/graficka-karta-ati-s ... d67456.htm[/quote]

Sorry za off-topic, ale trošku ty stránky ALZY nechápu. Uvedou tam cenu před 30.10. a po 30.10. a zároveň tam napíšou, že prodej ukončen a máš se kouknout po něčem jiném. Tohle nemají moc ohlídané.[/quote]
Jo je to divné, ale tady šlo o nalezení informací o produktu. Alza to má blbě (osobně bych na příznak "Už se neprodává a nebude" udělal inzerát mnohem zřetelněji neprodejným, samozřejmě bez ceny apod.).
By Jindřich
[quote="ASG29"]Teď nemám čas, ale zítra odpoledne odepíšu na nabídky. Tedy Jindrovi ohledně zdroje.[/quote]
No já bych bral vše, ale mám AMD, AGP (ano) o trošičku slabčí grafku a WiFi-n vlastním několik. Ty jsi Liberec? Nejezdíš někdy nějak do hlmP.? Nebo někdo jiný? Petr Bílý, ten kanec? :-P
By amalka
Václave, na základě vlastní zkušenosti jednoznačně doporučuji po jm chtít platbu předem nebo z ručky do ručky. Mě splácí přes 7k, každý měsíc část pošle, ale vždy se to někde záhadným způsobem ztratí a ještě nikdy nic nepřišlo. A to mě prosím požádal o půjčku, že je ve finanční tísni a že mi to do měsíce vrátí.
By George_L
[quote="Jindra"]
Jo je to divné, ale tady šlo o nalezení informací o produktu. Alza to má blbě (osobně bych na příznak "Už se neprodává a nebude" udělal inzerát mnohem zřetelněji neprodejným, samozřejmě bez ceny apod.).[/quote]

Jasně chápu, že šlo o informace ke kartě, ale měli by to prostě uvést bez ceny, že se neprodává. Takhle to strašně mate, a jak píšeš, informace o ukončení prodeje je docela malým fontem.
By ASG29
[quote="Jindra"][quote="ASG29"]Teď nemám čas, ale zítra odpoledne odepíšu na nabídky. Tedy Jindrovi ohledně zdroje.[/quote]
No já bych bral vše, ale mám AMD, AGP (ano) o trošičku slabčí grafku a WiFi-n vlastním několik. Ty jsi Liberec? Nejezdíš někdy nějak do hlmP.? Nebo někdo jiný? Petr Bílý, ten kanec? :-P[/quote]
Přímo do Práglu ne. Ale syn je ve Vodochodech přes týden.
[quote="amalka"]Václave, na základě vlastní zkušenosti jednoznačně doporučuji po jm chtít platbu předem nebo z ručky do ručky. Mě splácí přes 7k, každý měsíc část pošle, ale vždy se to někde záhadným způsobem ztratí a ještě nikdy nic nepřišlo. A to mě prosím požádal o půjčku, že je ve finanční tísni a že mi to do měsíce vrátí.[/quote]
Tak ten zdroj by snad zvládnul zaplatit. Jinak kromě "ručka-ručka" jde i dobírka ;)
By Čondra
Když Vaškův syn doveze do školy, tak dovezu Jindrovi...
By Čondra
Já v pondělí stejně pojedu do Prahy (cca Florenc, Náměstí republiky), tak bych Ti to mohl aspon tam dovézt.
By ASG29
Malá korekce: zdroj je Eurocase ATX400-PNF.
By Jindřich
[quote="ASG29"].. zdroj ..[/quote]
Je v PC a zalétán, díky! (tato písmena lezou cca z toho zdroje). -:)
By ASG29
Není zač.
Jinak další update: už zbyla jen ta grafika.
By Luboš Kučera (LK 154)
Hodlám se zbavit joysticku Logitech Force 3D Pro. Ještě než dám inzerát, nabízím ho tady, jestli někdo nemáte zájem. Je plně funkční, nezničený, zas tak moc v provozu nebyl. Cena by byla 450 Kč + poštovné. V obchodech už není, jeden z e-shopů, kde je o něm info je tady: http://www.supergamer.cz/logitech-force-p-51499.html
By Deivoos
Zdravím,
neválí se doma někomu nějaké nevyužité pedály, které by byl ochoten prodat?

Pěkný zbytek dne,
Deivoos :))