[quote="Radomír Věncek"]
[quote="Vladimír Poudera"]
Prosba:
Nemáte někdo rozchozen FSBUS s PMDG ? Když použiju offsety pro PMDG funguje pouze načítání

[/quote]
To co jsem Ti posilal o par prispevku nize je prave funkcni na PMDG (ale jen MCP panel). Je to ale pro FS9 a klasicke stare PMDG 737NG.
Tzn. pro svuj ucel musis akorat premapovat ovladaci prvky na vlastni konfiguraci FSBUSu.
Rada
[/quote]
JJ, díky z toho jsem vycházel, ale jak píšu s mým PMDG 737 NG SP1D zápis zpět do PMDG nefunguje.
Každopádně ty v kódu načítáš klasické offsety FSky. Např u HEADING mohu použít jako offset FSky i offset uvedený v PMDG ... pdf, které jak píše PB jsou jenom read.
A jak píšeš, tak jsem přemapoval ovládací prvky, CID a RID a ještě jsem upravil některé hodnoty aby se správně 3 ciferné hodnoty zobrazovaly na displaye o 5 ti segmentech.
V podstatě já MCP v tuto chvíli nepotřebuji, pouze jsem tvůj funkční kód použil pro učení se FSBUS. Takže read z FSky do konzole jde u default addon i můj PMDG, ale write pouze u default addon.
Fuknguje to i přes akumulátor A.
Ale načíst z FSky nebo PMDG offsety s frekvencemi radií jde a do konzole zapsat pouze přímou routou z F do C. Pokud to ženu přes akumulátor, tak se na displeji objeví hodnota A max.
Ale moje konzole od PZ jsou rádia s rotary a switch key /active-stby/ a nějaké přepínač na light, ale nějak jsem si říkal, naučím se MCP a podle toho udělám COM NAV ADF.